Catering, gastronomia - Ekonomia Społeczna na Pomorzu Zachodnim

Ekonomia Społeczna

Ekonomia Spoleczna
Strona Główna » Produkty » żywność » Catering, gastronomia

Zakład Aktywności Zawodowej przy PSONI Koło w Kołobrzegu

Dział gastronomiczny jest jednym z najnowocześniej wyposażonych tego typu punktów w Kołobrzegu. Został on zaprojektowany, wykonany i wyposażony w taki sposób, aby spełniał wszelkie wymogi sanitarno – epidemiologiczne i pozwolił na wdrażanie procedury HACCP. Dział gastronomiczny jest w stanie przygotować ok. 450 posiłków obiadowych dziennie. Dysponujemy 5 salami, w tym 3 klimatyzowanymi, przystosowanymi do organizacji imprez okolicznościowych (wesela, komunie, chrzciny, konsolacje itp.), konferencji i szkoleń na łączną liczbę 200 gości. Dział gastronomiczny zajmuje się również realizacją zamówień związanych z organizacją i obsługą imprez cateringowych i plenerowych nawet dla 300 osób.

Nasi klienci:

  • Gmina Kołobrzeg
  • Gmina Dygowo
  • Regionalne Centrum Kultury
Skip to content